Συμβόλαια Αναβαθμίσεων – Τεχνικής Υποστήριξης 2014

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησαν τα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης και αναβαθμίσεων για το 2014.

Για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια και την απεριόριστη υποστήριξη που χρειάζεστε για την διαρκή και αποδοτική αξιοποίηση των προγραμμάτων σας, συμπληρώστε κατάλληλα την φόρμα για τα προγράμματα που κατέχετε και να μας την στείλετε με fax στο 2117702198 ή με email στο info@3dr.eu . Επίσης, σας παρακαλούμε θερμά συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών μας, ώστε να συμβάλετε στην αναβάθμιση αυτών.

Για το 2014 δίνουμε στους χρήστες των προγραμμάτων μας τη Νέα Δυνατότητα επιλογής πακέτου “Updates & online υποστήριξης”, με πολύ χαμηλότερο κόστος (βλ συμβόλαιο για λεπτομέρειες).

Οι εκδόσεις 2014 θα ξεκινήσουν να διατίθενται στο τέλος του Ιανουαρίου 2014, με σημαντικές βελτιώσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται η υποστήριξη του Νέου ΚΑΝΕΠΕ (Σεπτ 2013), utility για ταχύτερο ορισμό υπάρχοντος οπλισμού σε σύνθετα υποστυλώματα και διαχείρισης οπλισμού σε μελέτες υπάρχοντος, δυνατότητα εισαγωγής ανοιγμάτων σε τοιχώματα υπογείου, κτλ. Για τις νέες δυνατότητες κάθε εφαρμογής αναλυτικά θα λάβετε ξεχωριστό email, εφόσον είστε εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα μας.

Η ηλεκτρονική έκδοση του συμβολαίου αναβαθμίσεων και υποστήριξης για το 2014 είναι διαθέσιμη εδώ

© 3DR Engineering Software - All Rights Reserved

Web Design and DevelopmentAboutnet logo

Shopping cart image

Το καλάθι μου

Cancel

Το καλάθι είναι άδειο

Υποσύνολο
APPLY
Shopping cart
0
Μετάβαση στο περιεχόμενο